Doi șoferi s-au șicanat în trafic, apoi s-au încăierat la Piața Romană

0
122

Cinci persoane care au fost implicate, sâmbătă, într-o încăierare în Bucureşti sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare. Incidentul s-a produs după o şicanare în trafic.

”Sâmbătă, 5 decembrie a.c., în jurul orei 17:40, în zona Piaţa Romană, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea unui conflict, izbucnit între mai multe persoane, pe fondul unei şicanări în trafic.

Şoferii celor două autoturisme implicate în eveniment au fost imobilizaţi şi încătuşaţi, întrucât se manifestau violent şi au refuzat să înceteze agresiunile la solicitarea jandarmilor”, a transmis, duminică, Jandarmeria Bucureşti, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, cinci persoane – conducătorii auto şi pasagerii celor două autoturisme – au fost conduse la sediul secţiei de poliţie, unde jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.