Doi soți din București au plecat spre Vaslui cu mașina, deși niciunul nu avea permis

0
279
politia rutiera

Doi soți din București au pornit la drum spre Vaslui cu mașina, deși unul dintre ei avea permisul suspendat, iar celălalt nu deținea carnet de conducere. Polițiștii i-au prins, pe rând, la volan, în decurs de o jumătate de oră.

“În seara de 4 iunie, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflat în misiune în zona intersecției drumului național DN2 F cu drumul județean DJ 159, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din București. În urma verificărilor, agenții au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat până în luna octombrie.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.

După plecarea polițiștilor, cei doi soți și-au continuat însă drumul. După aproximativ jumătate de oră, același echipaj de poliție a zărit mașina în localitatea Ivănești din județul Vaslui, au tras din nou autoturismul pe dreapta și au constatat că la volan se afla femeia care nu avea permis pentru nicio categorie. Și în cazul său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.