Doi tineri din București, prinși la furat într-un supermarket din Dâmbovița. Au ascuns zeci de șampoane în geacă – VIDEO

Doi tineri din București au fost prinși la furat într-o localitate din județul Dâmbovița. Aceștia au luat dintr-un supermarket produse de îngrijire personală de 900 de lei.

Video incredibil cu doi tineri, prinși la furat. Nu oricum, ci îmbrăcați în haine de firmă, aranjați și echipați cu geci cu buzunare duble, în care să încapă cât mai multă marfă. Tinerii, frate şi soră, au fost prinşi în flagrant, într-un supermarket din Vişina, Dâmboviţa.

Întrebați de unde sunt și cu ce vehicul au ajuns în județul Dâmbovița, tânăra a răspuns că au venit cu o mașină a unei companii de ride-sharing.

Tânăra: „Am şi eu un copil mic acasă”

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere şi au alertat poliţia. Oamenii legii i-au oprit în zona caselor de marcat şi i-au obligat să scoată tot ce aveau în buzunare, inclusiv în cele ascunse.

Au urmat câteva minute incredibile, în care cei doi tineri au tot descărcat ce aveau prin buzunare, zeci de șampoane și alte produse de îngrijire.

Potrivit Adevarul.ro, tânăra de 27 de ani le-ar fi spus poliţiştilor că a făcut acest lucru fiindcă are un copil de crescut.

„Poliţist: Desfă geaca să o scuturăm puţin să vedem dacă mai aveţi ceva, nu punem mâna pe dvs. De ce faceţi asta?”, a întrebat polițistul. Hoaţă: „Am şi eu un copil mic acasă”, a fost răspunsul tinerei.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati