Doi tineri din Ilfov, morți in Vrancea într-o mașină găsită în lanul de porumb

Doi tineri din judetul Ilfov au fost gasiti decedati marti, 1 septembrie, intr-o masina dintr-un lan de porumb din localitatea vranceana Ruginesti, scrie ziare.com.

Cei doi au murit in urma unui accident care pare sa fi avut loc noaptea trecuta, masina fiind descoperita abia marti seara de un localnic care lucra in zona.

Potrivit IPJ Vrancea, marti seara, un apel la 112 a anuntat ca in afara partii carosabile, intr-un lan de porumb, este un autoturism rasturnat pe cupola, iar in masina par a fi 2 persoane decedate, incarcerate.

La fata locului s au deplasat pompierii militari din cadrul Sectiei de Pompieri Adjud care au intervenit cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD.

„Pompierii au actionat la un accident rutier produs pe raza localitatii Ruginesti. Un autoturism s-a rasturnat in afara partii carosabile, in interiorul acestuia aflandu-se 2 persoane, care au ramas incarcerate. Echipajul de descarcerare a actionat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora”, au precizat reprezentantii ISU Vrancea.

Cei doi barbati gasiti morti in masina au fost identificati, fiind vorba despre doi tineri de 30 si 31 de ani din Ilfov.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca accidentul ar fi avut loc mult mai devreme de momentul la care a fost facut apelul la 112. Cel mai probabil, accidentul s-a produs in timpul noptii, masina s-a rasturnat pe cupola in lanul de porumb, iar cei doi tineri au ramas incarcerati, decedand.

In urma necropsiei, se va stabili cu exactitate ora la care au sfarsit cei
doi tineri din Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati