Doi tineri, prinși de polițiștii locali din București cu substanțe suspecte asupra lor

Zilele trecute, în timpul patrulărilor, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București au descoperit un tânăr b-dul I. C. Brătianu nr. 44, cu un comportament suspect. Din acest motiv, individul a fost condus la sediul din str. Șepcari nr. 22 pentru verificări suplimentare.  

În timpul procedurilor de identificare, s-a efectuat și un control corporal sumar, în urma căruia s-a găsit asupra sa un plic care conținea o substanță de culoare albă și suma de 522 lei. 

A doua zi, pe str. Halelor nr. 17, polițiștii locali au depistat un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, care consuma substanțe interzise. 

Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanei și efectuarea unui control corporal sumar. În urma acestuia, au fost găsite 20 de pliculețe goale care prezentau urme ale unui praf de culoare albă. 

După întocmirea actelor procedurale, persoanele au fost conduse și predate lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție a Centrului Vechi în vederea continuării cercetărilor. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati