Domeniul Știrbey a fost vândut. O apropiată a familiei lui Dan Voiculescu a cumpărat proprietatea

0
978
sursa foto: www.ro.wikipedia.org

Domeniul Știrbey din Buftea a fost cumpărat de o societate care le-a avut pe fiicele lui Dan Voiculescu drept asociați și care este deținută acum de o directoare a Intact Media Group.

Este vorba despre Dream Film Production Company, fostă Antena 4 SRL, iar achiziția a fost făcută prin licitație, la un preț de 8,05 milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Firma o are ca unic asociat pe Dana Bugean (37 de ani), fost președinte al Partidului Umanist Social Liberal. A lucrat ca jurnalist în cadrul grupului Intact, iar din 2011 este director de vânzări pe proiecte speciale în cadrul Antena Group.

Domeniul Știrbey, aflat în faliment din 2019, a fost scos la licitație cu un preț de pornire de 7,9 milioane de euro. Proprietatea include atât palatul, cât și terenul aferent și o sală multifuncțională.

„Dream Film Production Company SRL a cumpărat Palatul Știrbey la un preț de 8.050.000 euro. Palatul, capela și turnul de apă sunt protejate de legea monumentelor.

Probabil se va păstra caracterul pentru evenimente culturale, concerte, evenimente corporate pentru mulținaționale, bănci, și nunți/botezuri. Prin asta s-a consacrat.

Ar putea găzdui și producții de film, fiind studiourile Buftea aproape, iar industria cinematografică românească e pe val“, a declarat, pentru Profit.ro, Remus Borza, fondatorul Euro Insol, lichidatorul judiciar al debitoarei Bucharest Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.