Domnul…Piesă – Dan Bittman!

Sensibil, sub aura indiferenței!
Prudent, în a se afilia în colaborări neclare!
Aderent, în asocieri civice!

Deși parțial inactiv și apatic fragmentat este ultima voce din categoria eclisiarhilor convenționali ai României!

Sceptic, cu puțini intimi, aspectul, Edy și norocul i-au predestinat cariera, când norocul i-a cedat, a intervenit….Talentul!

Mesean seducător (de excepție!!!), e genul pe care’l prezinți tuturor, în afară de soție!

Conștient de valoarea sa, nu apelează la inflexiuni, dacă se încearcă aproximări, suprapuneri…. recurge subtil, dar convingător la impostație și toți rămân în u(rmă)mbră!

Carismatic, mobilat, vanitos, rămâne „golgheterul” absolut al scenei, apreciat de public și datorită „marcării” în alese Arene, fără știrea….Peluzei.
Pare potolit, dar magia nu i s-a estompat deși Mutter Courage acceptă consensul datorită amprentei Lui categorice, renumit că urăște constrângerile și jaloanele care-i consumă aerul și atunci El se deeespriiindeee și caută altă…. Atmosferă, întrebându-se precum David Coverdale : Is this love that I’m feeling

Is this the love that I’ve been searching for?

Apariție…fără introducere!

Îndrăgostit de scenă este dinamic, magnetic dar și capricios, stare pe care și-o schimbă brusc începând cu zâmbetul care se transformă într-un rânjet sardonic care transmite că este vexat….și intempestiv se îndepărtează.

Am „petrecut” multe : ultima seară a lui Teo Peter🙏(Doamneee în ce formă a fost în noaptea aia nenorocită🥳), peripețiile alături de Didi❤️(Edy și azi are coșmaruri 🫣🤣), un-doi-urile pe poziție viitoare👏 (spre uimirea lui Ando 🤭) ș.a.m.d.,….s-au dus!

Discret, rafinat, decisiv demonstrează că este la vârsta perfectă pentru a ne confirma că este cel mai bun!

Imaginea și rostirea Institutului Rock-Atomic-„H”!

Să trăiești, Piesă!
Sănătate și La Mulți Ani, Dan Bittman!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati