Don Carlo, Madama Butterfly, Frumoasa din Pădurea Adormită și Turnadot, în octombrie printre spectacole Operei Naționale București

Între 14 și 20 octombrie, Opera Națională București prezintă producții spectaculoase, care aduc în prim-plan capodopere de referință ale repertoriului clasic.

Don Carlo – Joi, 17 octombrie, ora 18:30

Săptămâna începe cu una dintre cele mai impresionante opere ale lui Giuseppe Verdi, „Don Carlo”. O lucrare monumentală care explorează temele iubirii, prieteniei și puterii politice în Spania secolului al XVI-lea. Publicul va avea ocazia să fie martorul unei tragedii profunde, susținută de muzica intensă și spectaculoasă a lui Verdi, interpretată de artiști de excepție.

Madama Butterfly – Vineri, 18 octombrie, ora 18:30

Vineri, pe scena Operei lirismul și emoția profundă pot fi admirate în „Madama Butterfly” de Giacomo Puccini. Povestea tragică a lui Cio-Cio-San, care sacrifică totul pentru iubirea ei pentru un ofițer american, este una dintre cele mai tulburătoare opere din toate timpurile. Artiștii Operei Naționale București vor reda cu pasiune acest spectacol, plin de intensitate și delicatețe. 

Frumoasa din pădurea adormită – Sâmbătă, 19 octombrie, ora 18:30

Sâmbătă, iubitorii de balet vor avea ocazia să urmărească povestea „Frumoasa din pădurea adormită” de Piotr Ilici Ceaikovski. Un balet clasic, plin de grație și magie, care redă povestea celebrei prințese Aurora și a luptei dintre bine și rău. Coregrafia elegantă și muzica deosebită a lui Ceaikovski vor încânta publicul de toate vârstele.

Turandot – Duminică, 20 octombrie, ora 18:30

Săptămâna se încheie în forță cu opera „Turandot” de Giacomo Puccini. Această poveste captivantă despre prințesa Turandot, care supune pețitorii la ghicitori periculoase, ne dezvăluie atât frumusețea, cât și cruzimea acestei figuri mitice. Finalul dramatic și aria celebră „Nessun dorma” fac din „Turandot” un spectacol pe care nu trebuie să-l ratați.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati