Donație de dispozitive electronice în valoare de 30.000 de euro pentru DSP București

Altex anunță, pe fondul provocărilor aduse de COVID-19 sistemului sanitar, susținerea activității Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) prin donarea de dispozitive electronice.

Retailer-ul a pus la dispoziția birourilor DSP laptopuri, imprimante multifuncționale, telefoane smart cu scopul de a îmbunătăți activitatea instituției puternic încercată în ultima perioadă. Valoarea celor peste 80 de produse donate se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

De la începutul pandemiei și până acum, Altex s-a implicat și continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului medical din România.

Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania #împreună pentru România. Salvăm vieți prin intermediul căreia a fost donată deja aparatură pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati