Donațiile în Sectorul 3 pentru Turcia se pot face și în acest weekend

Primăria Sectorului 3 informează persoanele care vor să doneze pentru a veni în sprijinul cetățenilor turci afectați de cutremur că pot face donații și în weekendul acesta, centrul amenajat în cadrul Colegiului Tehnic Mihai Bravu” fiind deschis sâmbătă și diminică între orele 12.00 și 20.00.

Încă din primele zi, campania “Solidaritate pentru Turcia”, inițiată de Primăria Sectorului 3 a atras sute de cetățeni ai Sectorului 3 care au donat diverse produse pentru persoanele afectate de cutremurul devastator produs recent în Turcia.

Oamenii au adus în centrul organizat de Primăria Sectorului 3 alimente și haine dar și alte tipuri de produse, fiind profund impresionați de tragedia prin care trec semenii lor turci. Efortul cetățenilor din Sectorul 3 arată încă o dată solidaritatea comunității din care fac parte.

Ce se poate dona

Se pot dona în continuare: haine și încălțăminte de iarnă pentru adulți și copii ( paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete, cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp), pături, corturi, saci de dormit, alimente neperisabile (conserve- exclus carne de porc), sticle cu apă, termosuri, aeroterme și generatoare, materiale igienico-sanitare, dar și lapte praf și scutece. Cetățenii care doresc să doneze pot aduce ajutoarele la centrul amenajat în cadrul Colegiului Tehnic „Mihai Bravu”, din șoseaua Mihai Bravu nr. 428, de luni până vineri între orele 9.00-18.00 și în weekend între 12.00 și 20.00. Fiecare pachet donat trebuie ambalat în funcție de categorie (haine, mâncare etc.) si menționat ce conține pe fiecare în parte.

Detalii suplimentare la:

1) numărul de telefon 0729.099.131, apelabil de luni până duminică între orele 8.30-18.30;

2) numărul de telefon 0736.222.651, apelabil de luni până duminică între orele 18.30-00.00, iar sâmbătă și duminică între orele 9.00-23.00.

Toate ajutoarele ce vor fi colectate în Sectorul 3 vor fi încărcate în convoaie umanitare și vor fi trimise în Turcia. Întreaga acțiune este derulată în colaborare cu Ambasada Turciei la București și TIKA – Turkish Cooperation and Coordination Agency.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati