Donna Medical Center a deschis un centru de oncologie dedicat cancerelor femeii, în care a investit peste 250.000 de euro

0
290
Unsplash
Donna Medical Center a deschis recent un centru de oncologie dedicat cancerelor femeii, în cadrul uneia dintre clinicile sale din Bucureşti, ȋn care a investit peste 250.000 de euro.
  • Centrul de oncologie are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti (CASMB) pentru decontarea unor servicii medicale și este ȋn curs de afiliere la programul naţional de oncologie.

Donna Medical Center are două clinici, ambele ȋn București (în zona Traian şi în zona Pipera), și colaborează cu peste 70 de medici, scrie economica.net.

Centrul de oncologie al Donna Medical se află în cadrul clinicii din zona Pipera. Centrul oncologic are capacitate maximă de 200 de paciente pentru tratamente de chimioterapie, hormonoterapie și terapii țintite.

În cadrul centrului de oncologie al Donna Medical Center funcționează un ambulatoriu integrat de oncologie, aflat în contract cu CASMB. Printre serviciile decontate în cadrul centrului, în limita plafonului disponibil, se numără investigaţii prin CT, RMN, scintigrafie osoasă, examene histopatologice și imunohistochimice.

Investiția totală ȋn centrul de oncologie al Donna Medical Center depăşeşte 250.000 de euro, mare parte din sumă fiind alocată echipamentelor medicale.

„Ȋn centrul de oncologie Donna Medical Center pacientele se pot prezenta în orice stadiu al bolii. Managementul este diferit de la caz la caz, în funcție de patologie, de stadiu, de particularitățile fiecărei persoane. Nu ne rezumăm doar la tratamentul medicamentos, ci stabilim, în cadrul comisiei multidisciplinare, ȋntreg traseul unei paciente. Acesta poate include intervenții și terapii suplimentare, plan de recuperare și monitorizare. Ȋn plus, oferim consultații pentru a doua opinie celor care o solicit”, a spus Dragoș Median, medic primar oncologie medicală, director medical al centrului de oncologie Donna Medical Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.