Doodle special pentru vaccinare anti-COVID. Subliniază importanța imunizării!

Google a venit cu un nou Doodle special dedicat vaccinării anti-COVID și măsurilor pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

Astfel, utilizatorii din România pot obține informații de ultimă oră despre imunizare și campania de vaccinare desfășurată pe teritoriul țării noastre.

Doodle special pentru vaccinare anti-COVID

Cei care dau click pe pictograma ”Google”, sunt redirecționați către pagini unde există informații oficiale privind imunizarea anti-COVID, inclusiv către website-ul Organizației Mondiale a Sănătății și Ro Vaccinare și pot primi răspunsuri la întrebări frecvente legate de vaccinare, scrie romaniatv.net.

Toate inițiativele guvernamentale din țara de origine, știrile relevante sau centrele-suport locale sunt afișate imediat.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, luni, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 32.700 de persoane, din care aproximativ 6.300 cu prima doză.

Potrivit CNCAV, 32.703 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 6.312 au primit prima doză sau doza unică de ser produs de Johnson & Johnson. Alte 16.311 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia / doza de rapel, în cazul vaccinului Johnson & Johnson.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati