Dosar penal în cazul bebelușului din Suceava care a murit în urma botezului

Cazul bebeluşului din Vaslui, care a murit în urma scufundării în cristelniță la botez, se soldează cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dosarul exista, însă acum, în urma decesului copilului, a fost schimbată încadrarea faptei. Astfel că s-a schimbat încadrarea juridică inițială de vătămare corporală din culpă, în prezent fiind de ucidere din culpă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, potrivit antena3.ro.

Bebelușul de numai șase săptămâni a făcut stop cardio-respirator sâmbătă, după ce a fost scufundat în cristelniță, în timpul botezului, la o biserică din Suceava.

Copilul a fost resuscitat în biserică, a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internat la ATI, însă, din păcate, în cursul nopții de duminică spre luni a survenit decesul.

Bebeluşul de şase săptămâni din Suceava, înecat la botez, a murit

Bebeluşul de şase săptămâni din Suceava care a făcut stop cardio-respirator, după ce a fost scufundat în cristelniţă la botez şi ar fi înghiţit multă apă, a murit luni dimineaţă.

Micuţul a fost internat la Terapie intensivă toată noaptea, a fost ventilat mecanic, însă luni dimineaţă, în jurul orei 6, a fost constatat decesul.

Părinţii acuză preotul că nu ar fi ţinut cont că micuţul plângea în acele momente şi l-a băgat de trei ori în apă. Medicii spun că bebeluşul ar fi înghiţit multă apă.

Incidentul a avut loc duminică, la Suceava, chiar la slujba de botez. Bebeluşul a fost resuscitat chiar în biserică, după ce a fost scufundat de preot în cristelniţă. Copilul a fost readus la viaţă, însă starea sa era foarte gravă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati