Dosar penal pentru un bărbat din Sectorul 5 care a părăsit izolarea la domiciliu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 anunță constituirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor pe numele unui bărbat din Sectroul care a  părăsit izolarea.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București s-a înregistrat dosarul penal nr.2466/P/2020 urmare a sesizării din oficiu a Poliției Sectorului 5 – Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că în data de 26.03.2020, organele poliției, în urma verificărilor efectuate, au constatat că o persoană de sex masculin ce avea obligația de a se afla în izolare la domiciliul de pe raza sectorului 5, întrucât se întorsese recent din Grecia, a părăsit adresa declarată pentru executarea măsurii de izolare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art.352 alin. 1 din C. pen.

Cercetările în cauză se efectuează de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Secției 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati