Două avanpremiere cu Şerban Gomoi, nominalizat la premiile UNITER, în acest weekend la Teatrul Nottara

În aşteptarea Galei Premiilor UNITER, care va avea loc luni, iubitorii de teatru au ocazia să vadă două avanpremiere în care joacă Şerban Gomoi, nominalizat în acest an la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”: Capcană mortală şi O haită de sfinţi, spectacolul care i-a adus nominalizarea pentru rolul Tânărul.

Capcană mortală de Ira Levin, un text montat pentru prima oară de către Alexandru Mâzgăreanu în România, deţine recordul ca cea mai longevivă comedie-thriller de pe Broadway, un hit absolut care s-a bucurat de aproximativ 1800 de reprezentaţii în primii patru ani. De asemenea, a avut patru nominalizări la Tony Awards, printre care una pentru Cea mai bună piesă.

Alături de Şerban Gomoi, din distribuţia acestui spectacol fac parte actorii: Isabela Neamţu / Laura Vasiliu, Rareş Andrici, Ada Navrot / Crenguţa Hariton, Cristian Nicolaie / Alexandru Mike Gheorghiu.

O haită de sfinţi este prima piesă publicată a dramaturgului Neil LaBute, cu titlul original Bash. La Teatrul Nottara a fost pusă în scenă de către Vlad Zamfirescu, care i-a distribuit în spectacol pe Şerban Gomoi, Dan Bordeianu/ Rareş Andrici, Laura Vasiliu/ Diana Roman. Cerasela Iosifescu/ Luminiţa Erga.

Interpretarea lui Şerban Gomoi în rolul Tânărului din spectacolul O haită de sfinţi i-a adus în acest an o nominalizare la Gala Premiilor UNITER la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”. Referindu-se la piesa lui Neil LaBute. Şerban a spus că este „un text puternic şi dureros, care vorbeşte despre cele mai întunecate cotloane ale sufletului. Este înspăimântător să crezi că oameni simpli, ca mine şi ca tine, oameni care aparent îşi duc viaţa cât se poate de normal, ascund asemenea secrete.”

Acestea sunt ultimele reprezentaţii ale celor două spectacole înainte de finalul stagiunii. Tot în acest weekend, la Teatrul Nottara, puteţi vedea Lecţia de Eugene Ionesco, regia: Felix Alexa şi Thailanda de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, regia: Alexandru Jitea.

Biletele pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenţia teatrului (Bd. Magheru nr 20, sect. 1, Bucureşti).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati