Două centre de vaccinare în Sectorul 3, la Mall Vitan și Park Lake

Sectorul 3 deschide în această săptămână două centre de vaccinare, unul drive thru, în parcarea mall-ului Vitan și altul fix, în mall-ul Park Lake, au anunțat, duminică, reprezentanții PNL Sector 3 pe pagina de Facebook.

”Alături de colegii noștri, viceprimarul sectorului 3, Alexandru Oancea , coordonator al domeniului învățământ în cadrul autorității publice și Maria Ștefania Manea, Secretar de Stat pentru Relația cu Parlamentul și Proiecte din Fonduri Structurale în cadrul Ministerului Educației, am vizitat astăzi centrul de vaccinare-Circul Metropolitan, înființat de Primaria Generală a Municipiului București.

Sectorul 3 se pregătește să deschidă portile a două centre de vaccinare, unul drive thru, în parcarea mall-ului Vitan și altul fix, în mall-ul Park Lake.

Implicați în viața comunității din sectorul 3, vaccinați și dornici ca întreaga societate să reintre în ritmul firesc al vieții profesionale și personale, îi indemnam pe locuitorii sectorului 3 să viziteze centrele de vaccinare puse la dispoziție de Primaria S3, cu încrederea în știință și în protecția pe care vaccinul ne-o poate oferi tuturor!

❗Împreună pentru viață! Împreună pentru a proteja viața școlii!”, au scris reprezentanții PNL Sector 3 pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati