Două persoane dispărute, una din București și alta din Constanța, găsite de polițiștii locali din Sectoru 6

Marți, în jurul orei 11:00 poliţiştii locali aflați pe Bulevardul Timișoara au observat o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 80 de ani, confuză care a comunicat că are pierderi de memorie și nu mai știe să ajungă acasă.

Întrucât aceasta nu a reușit să comunice date privind identitatea sau domiciliul, polițiștii locali au procedat la efectuarea de verificări specifice stabilind că se numește T.E. în vârstă de 75 ani și locuiește pe raza Sectorului 6 fiind condusă în siguranță la domiciliu.

Luni, în jurul orei 10:00 poliţiştii locali au observat pe strada Valea Cascadelor o femeie confuză care a spus că nu știe unde se află și nu se mai poate deplasa.

Întrucât aceasta nu a reușit să comunice date privind identitatea sau domiciliul, polițiștii locali în colaborare cu lucrătorii Secției 21 Poliție au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date stabilind că se numește S.C. în vârstă de 80 ani, locuiește pe raza Municipiului Constanța și figurează cu mențiuni operative ca persoană dispărută de la domiciliu și cu afecțiuni medicale.

Persoana în cauză a fost predată pe bază de proces verbal polițiștilor din cadrul Secției 21 Poliție care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati