Două tramvaie s-au ciocnit în zona Răzoare din Capitală; trei persoane – transportate la spital

Două tramvaie aflate pe acelaşi sens de deplasare s-au ciocnit sâmbătă, pe Şoseaua Progresului, în zona Răzoare din București, scrie pressonline.ro

Brigada Rutieră a precizat că, în jurul orei 15,45, a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Şoseaua Progresului.

”Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în staţie, pentru îmbarcarea/ debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale’” a informat Brigada Rutieră pentru Agerpress.

Conform sursei citate, în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier. Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către bd. Timişoara a fost restricţionat pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului. Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ. În prezent, conform BPR, circulaţia tramvaielor a fost reluată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati