Douăsprezece persoane, inclusiv minori, găsite într-un imobil dezafectat din sectorul 2 al Capitalei

0
574

Poliţiştii de la Secţia 8 a Capitalei au descoperit, sâmbătă, într-un imobil dezafectat din sectorul 2, 12 persoane despre care suspectează că se aflau acolo pentru a se droga. În interiorul imobilului părăsit au fost descoperite sute de pliculeţe din plastic ce conţin substanţe despre care anchetatorii suspectează că ar fi stupefiante, scrie news.ro.

“În urma activităţilor specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanţe interzise de lege şi ar deţine cantităţi însemnate de stupefiante. Astfel, la data de 1 iulie 2023, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanţe interzise. De asemenea, în interiorul locaţiei, au fost găsite şi ridicate 241 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante”, transmite, duminică, Poliţia Capitalei.
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că imobilul era folosit drept loc de întâlnire, nu drept locuinţă, de către persoanele suspectate că mergeau acolo pentru a se droga.
Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.