”Dovleci cu personalitate” – Atelier creativ de toamnă la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la atelierele de sculptat şi decorat dovleci cu personalitate, care se vor desfăşura joi şi vineri – pe 27 şi 28 octombrie 2022 în Sala Atelier a Muzeului Antipa!

Copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani sunt aşteptaţi să-şi folosească iscusinţa, imaginaţia şi creativitatea, în cadrul unuia dintre cele două ateliere de creaţie de toamnă dedicate sculptării dovlecilor.

Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziţie de către Muzeu. În plus, tinerii decoratori vor pleca acasă cu kitul de sculptat şi creaţia proprie.

Pe lângă distracţie, copiii vor afla de la specialiştii Muzeului lucruri intresante despre acest apetisant fruct: formă, mărime, culoare, mod de utilizare în alimentaţie, părţi comestibile.

Totodată, la sfârşitul atelierului, toti participanţii împreună cu însoţitorii lor vor primi în dar o vizită gratuită a expunerii permanente a Muzeului Antipa!

Perioada de desfăşurare:

  • Joi, 27.10.2022, între orele 11.30 – 12.30;
  • Vineri, 28.10.2022, între orele 11.30 – 12.30

Taxa de participare este de 100 lei/copil sau 160 lei/doi fraţi.

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/ , în limita a 15 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare, veţi primi un e-mail de confirmare a rezervării locului, iar apoi veţi putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati