Dragoș Bucur, confesiune pe Facebook: Nu mă vaccinez și nu pot mască / Recțiile utilizatorilor

0
542
Foto: Facebook / Dragos Bucur

Vedeta PRO TV Dragoș Bucur a anunțat pe Facebook faptul că nu se va vaccina anti-Covid-19. Postarea actorului a stârnit un val de reacții, mulți dintre internauți condamnând o astfel de atitudine.

„În cazul în care nu aveți pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris realizatorul emisiunii „Visuri la cheie”, care a fost depistat cu coronavirus în septembrie 2020.

Postarea lui Dragoș Bucur a strâns 4.000 de aprecieri, 350 de distribuiri și au fost înregistrate 1300 de comentari

Jurnalistul Iulian Tănase i-a răspuns, ironic, ”Măcar a nimerit-o cu homeschooling-ul”, aluzie la momentul din 2016, când Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au dat fetița la homeschooling, un model nereglementat în România.

Un alt internaut i-a răspuns: ”aveam, dar acum, dacă tot ai zis…”. De asemenea, alții așteaptă, tot critic, ”like” de la companiile a căror imagine Dragoș Bucur este.

Reacțiile au continuat: ”Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier și cunoștințe de cercetător științific pentru a juca în filme. Poți avea talent ca actor și să nu prezinți urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te și lauzi cu asta.”, ”Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?”, ”Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă și tușesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură și pe urmă ating orice în jurul lor.”, ”Masca nu e opțională, lasă-ne cu fițele astea flower power”, ”Așa simt unii nevoia să și semnalizeze!”, ”Șoșoacă likes this.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.