Droguri, găsite într-un bagaj de cală pe Aeroportul Otopeni

Aproximativ 200 de grame de metamfetamină şi mefedronă, disimulate în bagajul de cală al persoanei bănuite, au fost descoperite pe Aeroportul Otopeni.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă, lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni şi cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, la data de 26 aprilie, poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă, împreună cu lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni, au depistat aproximativ 200 de grame de metamfetamină şi mefedronă, disimulate în bagajul de cală al persoanei bănuite.

”Din cercetări a reieşit că bănuitul ar fi introdus, în România, transportând pe cale aeriană, din Marea Britanie, drogurile de mare risc, în scopul comercializării acestora”, a mai transmis sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati