Drulă: Consiliul partidului european ALDE din octombrie 2023 va fi organizat la Bucureşti

Cătălin Drulă, preşedintele USR, anunţă că următorul Consiliu al partidului european ALDE, din care USR face parte, va fi organizat la Bucureşti, în octombrie 2023.

O delegaţie USR condusă de Cătălin Drulă participă în aceste zile la Congresul ALDE desfăşurat în Suedia, la Stockholm, unde a fost făcut anunţul oficial legat de organizarea viitorului consiliu.

„Vom pregăti în toamnă, la Bucureşti, anul electoral 2024, care începe chiar cu alegerile europarlamentare. Este o onoare pentru noi şi o recunoaştere a muncii pe care USR o face în fiecare zi pentru aceste valori ale liberalismului, ale democraţiei. Ne bucurăm să-i găzduim pe partenerii noştri europeni la Bucureşti, în octombrie”, declară Cătălin Drulă.

Din delegaţia USR la Congresul ALDE mai fac parte parlamentarii Dan Barna, Diana Buzoianu, Ionuţ Moşteanu, Cristina Prună, Cristian Seidler, dar şi europarlamentarul USR Vlad Botoş şi vicepreşedintele USR Vlad Voiculescu. USR este reprezentată la evenimentul de la Stockholm şi de primari USR, printre care Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Elena Lasconi, şi viceprimarii Flavia Boghiu şi Alexandra Tătaru.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa este formată din 60 de partide liberale din întreaga Europă şi este reprezentată în instituţiile Uniunii Europene cu 65 de deputaţi şi cinci membri ai Comisiei Europene

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati