Drumul forestier din Pădurea Băneasa se va redeschide temporar

0
257
Foto: Facebook / Primaria Orasului Pantelimon

Un proiect privind preluarea în administrare temporară a două tronsoane de drum forestier din Pădurea Băneasa, care să permită accesul în cartierul Greenfield, a fost aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), informează Agerpres, citată de G4Media.ro.

Prin actul normativ se solicită Guvernului transmiterea, pentru o perioadă de patru ani, a drumului D68-FE004 – 0,572 km, tronson cuprins între borna 38 şi borna 58, Pădurea Băneasa şi a drumului D-68-FE004, tronson cuprins între borna 58 şi borna 40, Pădurea Băneasa, din domeniul public al statului şi din administrarea Romsilva în domeniul public al Municipiului Bucureşti. Conform proiectului, Municipalitatea intenţionează să întreţină şi reabiliteze aceste tronsoane de drum şi să asigure accesul riveranilor cartierului Greenfield la imobilele cuprinse între Aleea Teişani şi Drumul Pădurea Pustnicu.

După efectuarea procedurii de preluare, se interzice trecerea acestora din domeniul public în cel privat al Municipiului Bucureşti.

Proiectul ce prevede preluarea în administrare temporară a două tronsoane de drum forestier din Pădurea Băneasa, care să permită accesul în cartierul Greenfield, nu a fost aprobat în prima şedinţă a Consiliul General al Capitalei de vineri. Introdus pe ordinea de zi suplimentară, proiectul a întrunit 33 de voturi (din partea USR, PNL şi PMP), insuficiente în vederea aprobării, având în vedere că era necesară o majoritate de două treimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.