Duminică seara au fost aprinse luminițele din Sectorul 4 – FOTO

Duminică seara au fost aprinse luminițele din Sectorul 4, a anunțat pe pagina de Facebook edilul de sector, Daniel Băluță. Acesta a precizat că cei care au apăsat pe buton au fost mai mulți copii din Sectorul 4. De asemenea, primarul le-a urat ”La mulți ani!” celor care își serbează ziua de nume.

Duminică seara au fost aprinse luminițele din Sectorul 4, a anunțat pe pagina de Facebook edilul de sector, Daniel Băluță.

”Aseară a fost un moment superb în sectorul nostru, au fost aprinse luminițele. O mare parte din copiii Sectorului 4 au fost cei care au apăsat butonul magic și au transformat comunitatea noastră într-o lume de poveste.”, a scris Daniel Băluță pe pagina de Facebook. ”Pentru că au fost cuminți și i-au luminat drumul, Moș Nicolae a ajuns aseară la fiecare dintre ei cu sacul plin de cadouri, așa că noi astăzi îl răsplătim cu o urare de ziua lui.
La mulți ani, Moș Nicolae!”, a precizat edilul.

În același timp, primarul le-a urat ”La mulți ani!” celor care își serbează ziua de nume.

”Însă nu i-am uitat nici pe cei care își serbează ziua de nume, așa că le urăm tuturor sănătate, bucurii și să se distreze așa cum știu ei mai bine. La mulți ani, Nicoleta! La mulți ani, Nicolae!”, a completat Băluță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati