E Rock! E Cor cu Dor… de ROCK!

Ansamblul de copii Cor cu Dor, care ne-a fascinat până acum în cele două concerte precedente, vine să ne surprindă cu ceva…ROCK.

Daca de Crăciun, Cor cu Dor ne-a spus povestea Crăciunului, îmbinând poezia, colindele tradiționale și cele internaționale într-un spectacol care ne-a făcut să stăm mai mult in picioare decât pe scaune, acum , mici artiști își propun sa creeze aceeași emoție interpretând unele din cele mai cunoscute si îndrăgite piese rock ale tuturor timpurilor.

Spectacolele vor avea loc la Opera Comică pentru Copii, în Salonul Mozart Calea Giulești nr. 16. Pana la primul spectacol mai sunt 3 zile, așadar grăbiți-vă sa va achiziționați bilete de pe https://www.bilete.ro/cor-cu-dor-de-rock/ .

Vor fi 5 spectacole, pe datele de 21 (2 spectacole), 22 (2 spectacole) și 29 Mai.

Teodora Jaworski, dirijorul corului ne-a declarat: „Visez încă de la înființarea corului, acum aproape 6 ani, să ajung în punctul în care să pot face un spectacol care să conțină piesele rock care mi-au marcat copilăria și adolescența. Am ajuns în momentul, la care, cei peste 40 de membrii ai corului, cu vârste cuprinse intre 8 și 22 de ani, au puterea, dorința si energia să transmită mesajul acestor piese minunate. Speram ca, cei care ne vor fi alături, în sala de spectacole, să simtă aceeași bucurie pe care o simțim noi la fiecare repetiție! ”.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Opera Comica pentru Copii si Zeedo Shop.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati