E.S. dl Reuven Azar, ambasador al statului Israel la București, despre cele mai recente atacuri asupra Israelului: ”Vom continua să ne apărăm și vom face acest lucru în mod responsabil, în deplin acord cu legislația internațională” VIDEO

ES domnul Reuven Azar, ambasador al statului Israel la București, a oferit o declarație cu privire la cele mai recente atacuri asupra Israelului: ”Vom continua să ne apărăm și vom face acest lucru în mod responsabil, în deplin acord cu legislația internațională”.

Potrivit ambasadorului Reuven Azar, ”Jihadul Islamic palestinian este o organizație teroristă finanțată de Iran care încearcă să distrugă statul Israel. Săptămâna trecută peste 100 de rachete au fost lansate de către această organizație asupra Israelului, încercând să omoare cât mai mulți israelieni cu putință.

Nu puteam rămâne indiferenți și am acționat eliminând 3 dintre comandanții Jihadului islamic din Fâșia Gaza. În mod tragic civilii nevinovați și-au pierdut viața. Statul Israel face tot ce îi stă în putință să prevină pierderea de vieți omenești și continuă să procedeze astfel, spre deosebire de organizațiile teroriste care lansează rachete asupra Tel Aviv-ul lui și asupra altor orașe din Israel cu scopul de a omorî cât mai mulți israelieni cu putință.

  • Vom continua să ne apărăm și vom face acest lucru în mod responsabil, în deplin acord cu legislația internațională. Suntem hotărâți să împiedicăm dușmanul să lanseze în continuare rachete asupra Israelului.”

”25% dintre rachetele lansate de Jihadul Islamic au căzut în Gaza – mai mult de 100 de lansări eșuate. Aceste rateuri au ucis patru civili nevinovați, inclusiv o fată de zece ani, doi adolescenți de 16 ani și un bărbat de 51 de ani.

Jihadul Islamic nu este o amenințare doar pentru Israel. Este o amenințare pentru bărbații, femeile și copiii nevinovați din Gaza pe care organizația teroristă îi trimite cu bună știință în prima linie a frontului.”, a scris Ambasada Israelului în România pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati