Echipa naţională va reveni cu întârziere din Germania, deoarece avionul are probleme tehnice

FRF anunţă, miercuri, că echipa naţională va reveni cu întârziere din Germania după participarea la Campionatul European, deoarece avionul are probleme tehnice.

  • “Aeronava care trebuia să aducă echipa naţională în ţară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reuşit găsirea unui alt avion disponibil pentru acelaşi orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, şi vor ateriza la Bucureşti la ora 00:45. Sosirea la Mogoşoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Echipa națională de fotbal a României ar fi trebuit să ajungă la București la ora 22.30 cu un zbor de la Frankfurt.

Tricolorii revin în țară după ce au fost eliminați în otpimile de finală ale Campionatului european de fotbal de Olanda. În meciul jucat la Munchen, România a fost învinsă cu 3-0.

După meci, echipa națională de fotbal a României a lăsat în vestiar o scrisoare în care sunt transmise aprecieri pentru organizatori. „A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european”, au scris jucătorii și staff-ul naționalei într-o scrisoare lăsată în vestiarul imaculat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati