Echipele Primăriei Sectorului 1 au început să planteze gazon, flori și arbuști în Parcul Kiseleff – VIDEO

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că echipele primăriei au început să planteze gazon, flori și arbuști în Parcul Kiseleff.

”Echipele Primăriei Sectorului 1 au început să planteze gazon, flori și arbuști în Parcul Kiseleff. Se face o reamenajare a spațiilor verzi, curățenie pe alei, sunt tunse gardurile vii și am testat aspersoarele. Refacem aleile și foișorul.”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Aceasta a scris că primăria vrea să testeze două cișmele publice care au prevăzute sisteme de adăpare pentru animale de companie și așteaptă feedback din partea cetățenilor.

”Testăm aici și două cișmele publice care au prevăzute sisteme de adăpare pentru animale de companie. Aștept feed-back-ul de la voi, dacă este unul pozitiv le vom monta și în alte zone ale Sectorului 1. Acesta este doar începutul. Tot parcul va intra într-un amplu proces de modernizare.”, a completat edilul.

În același timp, Armand amintește că locuitorii Sectorului 1 au la dispoziție aplicația de sesizări prin care pot fi semnalate problemele din sector.

Aplicația poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro – Demersuri online – Hartă Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati