Ed Westwick, vedeta din Gossip Girl, vine la East European Comic Con de la Bucureşti

0
180
FOTO: https://comic-con.ro/

Actorul Ed Westwick este invitatul East European Comic Con, care are loc pe 28 şi 29 august, la Romexpo, potrivit unui comunicat de presă.

Ed Westwick a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, „Children of Men” şi a jucat în numeroase filme şi seriale precum „Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche şi Robin Wright în rolurile principale) şi „J.Edgar” (în regia lui Clint Eastwood).

Cei care deţin un bilet la Comic Con Bucureşti trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune, arată organizatorii, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete, capacitatea până la 5.000 fiind acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanţi, invitaţi şi un număr de siguranţă pentru a nu fi depăşită capacitatea.

Cei care nu reuşesc să ajungă la ediţia de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru ediţiile din 2022. Accesul la eveniment este permis doar persoanelor vaccinate sau celor care pot prezenta un test antigen sau RT-PCR negativ. De asemenea, organizatorii atenţionează că masca de protecţie trebuie purtată în toate zonele aglomerate, atât în interior, cât şi în exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.