Edenred Digital Center angajează 100 de IT-iști în București

0
269

Edenred Digital Center, hub-ul internaţional pentru proiecte strategice în IT în cadrul grupului Edenred, intenţionează să angajeze 100 de specialişti în IT până la finalul anului 2022 şi astfel să ajungă la 250 de angajaţi.

”Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse şi servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din Bucureşti vor fi o resursă esenţială, de aceea vom continua să atragem cei mai talentaţi specialişti în IT în centru din Bucureşti”, a spus Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred, scrie ZF.

EDC caută programatori în zona de Java, oameni în zona de .NET sau mobile, security și arhitectură.

Se lucrează în sistem hibrid

Angajaţii Edenred Digital Center lucrează într-un model hibrid în care două zile îşi desfăşoara de acasă, iar trei zile lucrează de la birou. Răzvan Popescu, director de HR şi Site Leader la Edenred Digital Center, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că modelul de lucru hibrid va rămâne în continuare pentru că este unul care vine cu beneficii atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori.

Edenred Digital Center este parte a diviziei de tehnologie a grupului Edenred şi livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajaţi, mobilitate şi flote, până la soluţii de plată.

La nivel de grup, Edenred are peste 850.000 de clienti corporativi în 46 de ţări şi a avut un număr de 10.000 de angajaţi în anul 2020, conform datelor oferite de companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.