Edilul Sectorului 2 promite o bază sportivă pe insula Plumbuita

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că plănuiește să investească în infrastructura de sport și educație din zona Tei Toboc. Astfel, va crea o bază sportivă pe insula Plumbuita. ”Vom moderniza școala din apropiere la care se duc cei mici și vom dezvolta programe împotriva abandonului școlar”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

În cursul zilei de joi Radu Mihaiu a fost în locul unde a început curățenia de primăvară în sectorul 2, ”un loc ignorat sistematic zeci de ani, un loc care era efectiv îngropat în straturi de gunoaie și nepăsare – cartierul Tei Toboc.”

Edilul a vorbit cu oamenii din această comunitate pentru a stabili pașii pentru a păstra curățenia. Mihaiu știe că sunt multe probleme serioase în zonă, unde locuitorii nu au acte, nu au ”o infrastructură edilitară decentă și nu au perspective”,

”Vrem să vedem ce e de făcut pentru a îmbunătăți calitatea vieții în această zonă din Sectorul 2. Acolo sunt multe probleme serioase. Mulți locuitori din zonă nu au acte, nu au o infrastructură edilitară decentă și nu au perspective. Au fost băgați în seamă doar în preajma alegerilor și imediat după abandonați.”, a scris Mihaiu pe pagina de Facebook.

La final, toți au căzut de acord că cel mai important este să le acorde o șansă copiilor, prin investiții în infrastructura de sport și educație.

”Au multe cerințe și multe nevoi, dar toți au căzut de acord pe cel mai important dintre ele – vor o șansă pentru copiii lor. Vor mijloacele prin care să se asigure că generațiile viitoare se vor putea integra mai bine în societate. Am stabilit împreună să investim în infrastructura de sport și educație din zonă. Vom crea o bază sportivă pe insula Plumbuita. Vom moderniza școala din apropiere la care se duc cei mici și vom dezvolta programe împotriva abandonului școlar.

Sportul sporește disciplina și încrederea în sine, iar educația deschide calea pentru un viitor mai bun.”, a conchis Mihaiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati