Editura Bookzone a strălucit la Salonul Internațional de Carte Bookfest, confirmând apetitul tot mai mare al românilor pentru lectură

Editura Bookzone și-a încântat cititorii și pasionații de carte cu o serie de lansări memorabile la Salonul Internațional de Carte Bookfest, desfășurat în perioada 29 mai – 2 iunie 2024 la Romexpo.

Evenimentul a confirmat faptul că românii citesc din ce în ce mai mult, dovedind o creștere semnificativă a interesului pentru literatură și dezvoltare personală. Deși cărțile de dezvoltare personală au luat amploare, cărțile de ficțiune rămân în topul preferințelor cititorilor când vine vorba de târguri.

Un festival al iubirii pentru lectură

  • Salonul Internațional de Carte Bookfest a fost o adevărată celebrare a iubirii pentru lectură, unde vizitatorii au avut ocazia să descopere o gamă largă de cărți noi și să se întâlnească cu autorii lor preferați. Interesul crescând pentru literatură s-a reflectat în numărul mare de participanți și în entuziasmul cu care au fost primite lansările de carte.

Lansări de carte în premieră

În ziua de sâmbătă, 1 iunie, Bookzone a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului cu un program special alături de îndrăgitele personaje Tzitzi și Poc, aducând zâmbete și bucurie celor mici. Participarea a zeci de copii la  acest eveniment a arătat că interesul pentru lectură începe de la vârste fragede, educația și cultura fiind priorități pentru părinți și copii deopotrivă.

Printre cele mai așteptate momente au fost lansările de carte în premieră, care au adus în fața publicului lucrări valoroase și captivante. Urania Cremene și Florentina Fântânaru au oferit o perspectivă unică asupra parentingului și a modului în care trebuie să ne raportăm la copiii noștri pentru a-i transforma în adulți împliniți. Hedi Hoka a prezentat „În adâncul sufletului”, o carte profundă și emoționantă despre introspecție și autodescoperire, primită cu entuziasm de către cititori. Suada Agachi și Eduard Agachi au surprins publicul cu „Limbajul secret al chipului” și „Destinul ascuns în numere”, explorând analiza fizionomică și numerologia, subiecte care au captat interesul divers al românilor. Psiholog Dr. Diana Vasile a impresionat audiența cu „Anatomia Traumei”, o carte esențială pentru înțelegerea și vindecarea traumei psihologice, reflectând preocuparea tot mai mare a românilor pentru sănătatea mentală și emoțională.

Seara s-a încheiat cu o lansare de carte specială, în care Dragoș Pătraru a dezbătut cu publicul cititor cele mai arzătoare probleme ale societății contemporane.

  • Lansarea lui Horațiu Mălăele

Unul dintre momentele de vârf ale evenimentului a fost lansarea cărții „Tristețea ploilor” de Horațiu Mălăele, urmată de o sesiune de autografe. Prezența actorului și scriitorului a atras un număr mare de fani, confirmând încă o dată apetitul crescut al românilor pentru literatură și cărți de calitate.

Bookzone la Bookfest 2024

Participarea Editurii Bookzone la Bookfest 2024 a fost un real succes, atrăgând un număr mare de vizitatori și oferind momente de neuitat prin lansările de carte și sesiunile de autografe. Evenimentul a demonstrat încă o dată că românii citesc din ce în ce mai mult, interesul pentru literatură fiind în continuă creștere. Deși cărțile de dezvoltare personală au cunoscut o popularitate crescută, ficțiunea rămâne la loc de cinste în preferințele cititorilor, confirmând că pasiunea pentru povești și imaginație rămâne puternică.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati