Educatoarea care ar fi agresat copii de la o grădiniţă din Popeşti – Leordeni a fost reţinută

Educatoarea care ar fi agresat copii de la o grădiniţă privată din Popeşti – Leordeni a fost reţinută pentru 24 de ore, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Potrivit unui comunicat de presă, în acest dosar de urmărire penală, în care poliţiştii din Popeşti – Leordeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în urma activităţilor specifice procedurale, investigaţiile au fost extinse cu privire la săvârşirea a 10 infracţiuni de purtare abuzivă.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Popeşti – Leordeni au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de femeia de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei de joi aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale”, se precizează în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorilor şi purtare abuzivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati