Elena Lasconi va candida la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales al orașului Câmpulung, a anunțat că-și depune candidatura pentru funcția de președinte al USR. Într-o postare pe Facebook, Lasconi afirmă că nu poate rămâne cu mâinile în sân și „să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta”, relatează HotNews.ro.

Lasconi susține că PSD este pe cale să devină partid-stat întrucât România a devenit „roșie” după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

„Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat”, a afirmat Elena Lasconi.

În postarea sa, Lasconi nu s-a referit la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, dar a lăsat de înțeles că își dorește să continue activitatea ca primar la Câmpulung.

„Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!”, a încheiat Elena Lasconi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati