Elevă de la un liceu din București căutată de atacatori înarmați cu un topor

Incident în fața liceului Jean Monnet din cartierul Primăverii. Un grup de 10-15 persoane având în posesie mai multe obiecte contondente s-au strâns în fața unității de învățământ pentru a aștepta o fată. Speriați, paznicii au anunțat autoritățile, care au venit imediat la fața locului pentru a preveni pericolul.

Grupul de tineri ar fi avut asupra lor un topor și mai multe obiecte contondente, ceea ce a stârnit panica paznicilor unității de învățământ. Potrivit autorităților, tinerii așteptau o elevă a liceului Jean Monnet. Poliția susține că tinerii au dispărut din zonă când a ajuns un echipaj, potrivit Realitatea.net

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în urma unei scrisori transmise de către un bărbat, părinte al unui elev ce studiază într-o unitate de învățământ din sectorul 1, facem următoarea precizare: În data de 21 februarie 2022, un agent de pază ce acționează în zona unei unități de învățământ a sesizat telefonic un polițist din cadrul Secției 1 Poliție cu privire la faptul că în fața clădirii se află mai mulți tineri, care ar fi afirmat că așteaptă o tânără, elevă.
La adresă s-a deplasat echipaj al subunității de poliție, însă tinerii nu se mai aflau în zonă. Ca măsură preventivă, polițiștii au efectuat mai multe verificări. Unitatea școlară este inclusă în itinerarul de patrulare al sectiei de poliție. Agentul de pază nu a menționat ca vreunul dintre tineri ar avea asupra sa obiecte periculoase. De asemenea, nimeni din conducerea unității de învățământ nu a sesizat vreun eveniment sau vreo distrugere”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati