Elisabeta Lipă îl critică pe ministrul Transporturilor: Îi mulțumesc că nu mi-a răspuns la telefon

0
134
Foto: Facebook / Elisabeta Lipa

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, a avut un mesaj tranșant pentru ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Lipă i-a transmis un mesaj la fel de critic și ministrului de Interne Lucian Bode.

„Vreau să-i mulțumesc domnului Bode, ministrul de Interne, pentru că ne-a asigurat liniștea pe lac, prin Poliția Transport Naval. După cum ați văzut, ce se întâmplă pe Orșova, Dunăre și Snagov… Nu e o fericire să te antrenezi. Noi am avut multe antrenamente ratate,” a comentat campioana.

Acesta a făcut referire la incidentul de la Orșova, unde un caiac cu juniori ai lotului național a fost lovit de o șalupă de agrement.

”În aceeași măsură îi mulțumesc domnului Cătălin Drulă (ministrul Transporturilor – n.r.) pentru că nu mi-a răspuns la telefon și mesaje. Asta nu înseamnă că a scăpat. Legislația e învechită și trebuie modificată. Trebuie să conviețuim toți pe acest lac, dar trebuie să respectăm regula bunului simț și legislația. Cea care va fi pentru că cea de acum e clar că nu e respectată”, a declarat Elisabeta Lipă la revenirea în țară.

La Jocurile Olimpice din Japonia, lotul de canotaj a câștigat o medalie de aur și două de argint.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.