Elon Musk și mulți alți miliardari și vedete, petrecere privată în România, la Castelul Bran

Elon Musk, fondatorul Tesla, alţi magnaţi din industria tech, alături de celebrităţi precum Angelina Jolie, sunt aşteptaţi la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween. Mulţi dintre invitaţi au ajuns de ieri în România, iar ziua s-a încheiat cu o cină la o stână turistică, unde oaspeţii s-au bucurat de program artistic, mâncare tradiţională şi foc de tabără. Astăzi ar trebui să fie marea petrecere de la Castelul Bran, notează observatornews.ro.

  • Informația a fost inițial publicată de mediaflux.ro și confirmată ulterior pe surse pentru Libertatea. Sâmbătă seara, la Digi 24, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că Elon Musk este deja în România.

Elon Musk, fondatorul Tesla, alţi magnaţi din industria tech, alături de celebrităţi precum Angelina Jolie, sunt aşteptaţi la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween.

Mulţi dintre invitaţi au venit de ieri, în aşteptarea marii petreceri de la Bran. Iar unii deja au postat pe reţelele de socializare primele impresii despre România. Actrița de origine suedeză Julia Sandstrom a pus pe Instagram, sâmbătă seară, o filmare din elicopter în care se poate vedea Castelul Bran.

Detalii despre mega-petrecerea organizată la Castelul Bran

Primele informaţii despre petrecerea bogaţilor au apărut în mai multe publicaţii online. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei.

La eveniment, ar fi primit invitaţie şi Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul este recunoscut ca fiind un iubitor al mitologiei vampirilor, dupa o postare pe care a facut-o acum doi ani pe Twitter in care glumea ca el de fapt ar fi un vampir de 3 mii de ani. La petrecere este aşteptată inclusiv Angelina Jolie pentru care Musk ar avea o pasiune de mai mulţi ani.

Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv chefi şi makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca din meniu să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati