eMag lansează Freshful, un hipermarket online cu livrare rapidă a produselor

0
159

eMag lansează Freshful, un concept de livrare rapidă de produse de băcănie, legume, fructe, mezeluri, pește, produse congelate și băuturi. Momentan, serviciul de livrare a produselor de pe Freshful este disponibil în București și Ilfov, taxa de livrare fiind de 13 lei.

Pe lângă legume, fructe și alte alimente, în portofoliul de produse al Freshful sunt incluse și produsele cosmetice și produsele de îngrijire pentru femei și bărbați, produsele pentru casă și detergenți. Clienții vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente românești.

Potrivit companiei, pe Freshful.ro, în aplicaţia de mobil iOS şi, în curând, Android, se regăseşte o varietate de peste 18.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate şi băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice.

Comenzile pot fi plasate de desktop sau mobil, pe website sau din aplicație, în orice moment al zilei. Costul livrării pornește de la 13 lei. Serviciul este disponibil în București și Ilfov. Produsele sunt livrate rapid și în siguranță în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților. Livrarea produselor se face în două ore de la plasarea comenzii sau poate fi programată în intervale începând de la 30 de minute.

”Pentru București și mare parte din județul Ilfov, intervalele de livrare încep de la ora 8:00, ultimul interval de livrare fiind 21:00 – 22:00. Disponibilitatea intervalelor orare este limitată în funcție de capacitățile de transport și de numărul de comenzi. Intervalele indisponibile sunt marcate corespunzător. Pentru comenzile plasate după ora 21:00, livrarea va putea fi efectuată începând cu primul interval disponibil din ziua următoare”, potrivit informațiilor de pe pagina Freshful.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.