Este alertă la Melbourne, înainte de Australian Open. Toate meciurile de joi sunt anulate, iar Simona Halep intră în izolare

Toate meciurile de joi de la Australian Open sunt anulate. Aproape 600 de jucători și oficiali trebuie să intre în izolare după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, a fost confirmat cu COVID-19.

Organizatorii Australian Open vor efectua joi testarea tuturor celor care au fost considerați contacți ai angajatului hotelului, scrie antena3.ro.

Printre cei afectați de această situație se află și Simona Halep. Românca trebuia să joace joi, în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA). Și Irina Begu ar fi trebuit s-o înfrunte pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani).

Organizatorii nu au precizat încă data la care vor fi reprogramate partidele. Premierul australian Daniel Andrews a anunțat într-o conferință de presă că un angajat în vârstă de 26 de ani de la Grant Hyatt a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

Hotelul respectiv a fost cel destinat carantinării obligatorii pentru o parte dintre jucătorii de top, iar unii dintre ei sunt cazați în continuare acolo.

Daniel Andrews a spus că turneele aflate în desfășurare nu vor fi afectate, dar îi sfătuiește pe cei care au fost cazați la Gran Hyatt să se izoleze, putând reveni pe teren după ce vor fi din nou testați negativ pentru COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati