Eugen Tomac deschide lista PMP București pentru Camera Deputațior; Ce fost ministru este cap de listă pentru Senat

1
44

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, va deschide lista PMP la alegerile parlamentare în Bucureşti pentru Camera Deputaților, a decis duminică Colegiul Național al partidului. Lista pentru Senat este deschisă de Cristian Diaconescu, fost ministru al Justiției.

Într-o conferință de presă, Eugen Tomac a reafirmat că obiectivul partidului este reducerea numărului de parlamentari.

„Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că niciun partid politic nu a depus în Parlament o iniţiativă prin care să ceară reducerea numărului de parlamentari de la aproape 500 la 300. Partidul Mişcarea Populară este formaţiunea care a depus acest proiect de lege în Parlament, proiect are a fost adoptat de Senat şi stă de mai bine de 2 ani de zile pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Este un afront direct la adresa democraţiei şi un mesaj de dispreţ faţă de cetăţenii români din partea celorlalte partide care nu îşi doresc reducerea numărului de parlamentari„, a declarat Tomac.

1 COMENTARIU

  1. o veste excelenta . Domnilor si Doamnelor cu aceasta ocazie va prezint viitorul presedinte al Romaniei , candidatul PMP pt Senat Cristian Diaconescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.