EURO 2024. Dan Negru, după ce meciurile vor fi comentate la Pro TV din țară: „Suntem cetățeni de mâna a doua din cauza noastră”

Dan Negru a reacționat cu privire la faptul că PRO TV, televiziune cu 60 de milioane de euro profit, nu a trimis comentatori în Germania, la EURO 2024, eveniment la care participă și naționala României.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a amintit că România nu a avut grafică pe TV, nu era afișat scorul, minutul, la EURO 2020. Acum, spune el, “comentatorii români nu s-au dus în Germania ca toți ceilalți comentatorii europeni”.

”Ati uitat? La Euro 2020 primul meci difuzat în România nu a avut grafică pe TV, nu era afișat scorul, minutul, nimic. Celelalte țări europene au avut, noi nu. Ne-am revoltat un pic și s-a rezolvat… Acu’- la Euro 2024 – comentatorii români nu s-au dus în Germania ca toți ceilalți comentatorii europeni. Cu excepția a câtorva meciuri, ai noștri văd partida la un televizor în București și-l comentează de acolo, fără atmosfera de pe stadion. Neamțu’ simte la TV atmosfera de la meci. Românul, nu!,” arată Dan Negru.

Prezentatorul spune că România e o țară de mâna a doua, așa cum “ciocolata, Cola sau detergentul sunt mai bune la nemți sau la francezi așa și semnalul TV sau grafica ajung mai târziu la noi.”

  • ”Noi, ăștia de mâna a doua! Așa cum ciocolata, Cola sau detergentul sunt mai bune la nemți sau la francezi așa și semnalul TV sau grafica ajung mai târziu la noi. Suntem de mâna a doua pentru că acceptăm orice, oricând. Pentru că stăm în genunchi să-i vedem pe alții mari. Pentru că nu ne-am ridicat niciodată deasupra liderilor care n-au condus! Pentru că arătăm cu degetul spre alții și niciodată spre noi. Pentru că nemții sau olandezii n-ar fi permis să nu aibă grafică sau comentarii la TV și nici cola sau detergent second…Pentru că austriecii sau elvețienii n-ar fi permis să le moară familiile pe șosele din lipsa autostrăzilor vreme de 30 de ani. Pentru că Arghezi avea dreptate: ‘România nu e o țară, ci o afacere’,”, a încheiat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati