Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş: Votăm azi, în Parlamentul European, a cincea rezoluţie în care cerem aderarea României la Schengen

1
273
Foto: Facebook / USR PLUS

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a afirmat, miercuri, că este de datoria Guvernului şi a preşedintelui Klaus Iohannis „să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre”.

„Votăm azi, în Parlamentul European, a cincea rezoluţie în care cerem aderarea României la Schengen. Toţi europarlamentarii români şi-au făcut treaba şi au pus presiune pentru ca întreg Parlamentul să fie de partea României. Comisia Europeană este pentru aderarea României. E de datoria Guvernului condus de Marcel Ciolacu şi a preşedintelui României să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre”, a transmis Cioloş, printr-o declaraţie de presă.

Potrivit fostului premier, „fereastra de oportunitate se tot închide” cu cât se apropie mai mult alegerile europarlamentare.

„Anul trecut, deşi domnii Ciucă şi Ciolacu nu şi-au asumat vina, am pierdut pe mâna noastră. Faptul că domnii Aurescu şi Bode nu mai sunt în Guvern arată că, fără să o spună public, chiar şi liderii coaliţiei au înţeles ce nu a funcţionat. Fac acum un apel către Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe”, a afirmat Dacian Cioloş.

Sursa: AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.