Euthyrox, din nou în farmaciile din București. Vezi lista locațiilor

Românii care urmează tratament cu Euthyrox s-au confruntat în ultima perioadă cu o criză, nemaigâsind medicamentul disponibil pe piața din România. Farmaciile Belladonna anunță că au acest medicament în concentrație 50 μg și 100 μg.

Începând de astăzi, în următoarele farmacii Belladonna din București este disponibil medicamentul Euthyrox® – concentrație 50 μg si 100 μg:

  • Belladonna din Str. Halelor nr 15, sector 3 – zona Unirii – Hanul lui Manuc;
  • Belladonna din Bd. Camil Ressu, Nr. 41, sector 3 – Piata Matei Ambrozie;
  • Belladonna din Bd. Basarabia nr. 234-236, Bl. MC 17, sector 2 – metrou Costin Georgian – zona Morarilor;
  • Belladonna din Str. C-tin Radulescu Motru, Nr. 2-4, Bl.1-2, Sector 4, Piata Norilor – zona Tineretului;
  • Belladonna din Bulevardul Iuliu Maniu Nr.78-80, Sector 6 – Piata Veteranilor – intrarea de lângă Tip Top – cartier Militari;

Medicamentul este disponibil și se ridică doar din farmaciile menționate mai sus, programul acestora fiind de luni până vineri între orele 08:00 – 21:00 și sâmbătă-duminică 08:00 – 15:00, spun reprezentanții Belladonna, scrie wall-street.ro.

De asemenea, pacienții sunt atenționați că medicamentul nu se comercializează online.

„Eliberarea Euthyrox® se efectuează numai pe bază de rețetă, în care medicul să prescrie cantitatea necesară pentru cel mult trei luni”, arată sursa citată.

Astfel pentru fiecare pacient se va elibera doar câte o cutie, având în vedere că fiecare cutie conține 100 de comprimate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati