Eveniment de ecologizare pe lacul Mogoșoaia, joi, 27 iulie

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a decis să organizeze o amplă acțiune de ecologizare pe Lacul Mogosoaia.

Joi, 27 iulie 2023, începând cu ora 09:00, o echipă a Consiliului Județean Ilfov, se va mobiliza, alături de echipe de voluntari, pentru a face un pas înainte în protejarea mediului și a ecosistemului lacului Mogoșoaia.

”Alături de partenerii noștri, Primăria Mogoșoaia și Administrația Bazinală de apă Argeș -Vedea, suntem conștienți de impactul negativ pe care procesele umane și activitățile nesănătoase le pot avea asupra curățeniei lacului și a fundului acestuia, și luăm măsuri pentru că ne dorim un mediu curat și sănătos”, arată CJ Ilfov.

Pentru a restaura frumusețea și sănătatea acestui lac, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a decis să organizeze o amplă acțiune de ecologizare.

”În urma activităților de igienizare și cosire a vegetației acvatice, joi vom colecta gunoaiele aruncate la întâmplare de-a lungul malurilor. Este demersul prin care ne dorim să readucem strălucirea și sănătatea lacului Mogoșoaia, iar acest efort comun, la care vă invităm să vă alăturați, va fi un pas important către atingerea acestui obiectiv.”, se precizează în postarea Consiliului Județean Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati