Evenimente artistice pe Calea Victoriei, Kiseleff şi strada Jean Louis Calderon, care devin pietonale, în weekend

Calea Victoriei, Şoseaua Kiseleff şi Strada Jean Louis Calderon devin din nou pietonale, în weekend, în cadrul evenimentului „Străzi deschise” şi vor fi animate cu zeci de momente de poezie, muzică, proiecte eco şi performance-uri stradale, anunţă organizatorii.

Potrivit sursei citate, în premieră la „Străzi deschise”, traseul pietonal de pe strada Calderon va include instalaţii de artă, proiecţii video pe carosabil şi ateliere pop-up pe tema sustenabilităţii creative, completate de recitaluri de poezie, DJ seturi şi concerte folk şi pop, prezentate de Galeria Galateca şi Wise Romania.

Unul dintre cele mai de impact proiecte outdoor care dau viaţă oraşului în sezonul estival, „Străzi deschise – Bucureşti, promenadă urbană” a luat startul în luna aprilie şi propune bucureştenilor, până în luna octombrie, o serie de weekenduri pietonale în oraş menite să transforme spaţiul public, altminteri aglomerat, în zone de relaxare temporare pentru locuitori şi turişti.

Proiectul a avut loc până acum în zona centrală, dar şi în sectoarele 1, 2, 4 şi 6, cu participarea instituţiilor culturale din Bucureşti, precum şi a artiştilor şi companiilor din sectorul creativ local.

Programul complet al weekendului 6 -7 august pentru „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” este disponibil online pe pmb.ro, arcub.ro, creart.ro, proedus.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati