Evenimente în București pentru weekend: Street Delivery pe strada Pictor Arthur Verona și Dâmbovița Delivery

Street Delivery București revine după perioada pandemiei în weekend-ul 15-17 septembrie cu ediția cu numărul 18. În timpul acesta, organizatorii spun că vor să aducă în discuție restabilirea rolului străzii ca spațiu public, dar și trecerea de la festival la politică publică.

Evenimente de weekend în București

În noaptea de 16 septembrie, între orele 22:00 – 22:15 va avea loc traversarea Bulevardului Magheru pe amprentele trecerii de pietoni desființate în anii ‘70 – o traversare simbolică, o reconectare a fragmentelor străzii Arthur Verona, a zonei Icoanei, de zona Ateneului.

Aceasta se va face controlat și temporizat sub îndrumarea echipajului de poliție de la Brigada Rutieră. Participanții curajoși la traversare vor purta obligatoriu veste reflectorizante și se vor deplasa în grup, fiind însoțiși de voluntari.

Amintim că street delivery București ste organizat de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, proiect strategic OAR finanțat prin #TimbrulDeArhitectură. Street Delivery București – Shared Spaces este un eveniment curatoriat de BAZA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati