Evenimente pentru seniori, organizate de Primăria Sectorului 5. ”Le-am mulțumit pentru rolul esențial pe care l-au avut în construirea comunității noastre”

Primăria Sectorului 5 a organizat două evenimente pentru persoanele în vârstă din sector, în semn de mulțumire pentru contribuția avută de-a lungul anilor în comunitate, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

  • Astfel, cu ocazia Zilei Vârstnicilor, DGASPC Sector 5 a organizat un pelerinaj în Dobrogea și o vizită la salina „Flori de Sare” din București, oferindu-le participanților ocazia de a se bucura de liniște, de frumusețea naturii, de istorie și de spiritualitate.
Foto: Facebook/Primăria Sectorului 5
  • „În ultima zi din septembrie, zeci de vârstnici au avut ocazia de a vizita patru dintre obiectivele emblematice ale Dobrogei, cum ar fi Peștera Sfântului Andrei, Cetatea Adamclisi, Mănăstirea Lipnița și mănăstirea Dervent.
Prin organizarea acestui eveniment, Primăria Sectorului 5 a reuși să le ofere seniorilor din comunitate oportunitatea de a se reconecta cu spiritualitatea și de a descoperi istoria bogată a regiunii.
În prima zi din octombrie, pensionarii din Sectorul 5 au mers în vizită la salină, unde s-au bucurat de beneficiile terapeutice ale aerului din salină și au admirat frumusețea sălilor de cristal formate de-a lungul timpului.
  • Prin intermediul acestor două evenimente, i-am sărbătorit pe seniorii noștri, le-am ascultat poveștile inspiraționale și le-am mulțumit pentru rolul esențial pe care l-au avut în construirea comunității noastre. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorului 5 va continua să organizeze activități și evenimente menite să-i cinstească și să-i bucure pe cei cărora le datorăm valorile și tradițiile cu care ne mândrim”, se menționează în postarea PS5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati