Evenimentul Construct – Ambient Expo 2024 are loc în perioada 14 – 17 martie. Ce aduce nou cea de-a 29-a ediție?

1
51

În perioada 14 – 17 martie are loc ediția 2024 a evenimentelor Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Mobila și Expo Flowers and Garden.

Evenimenul face parte din conceptul home & deco #TotulPentruCasaTa (Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers), organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Ce aduce nou Construct – Ambient Expo la cea de-a 29-a ediție?

Manifestarea pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expozițională, Construct – Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor.

Expoziția oferă un cadru perfect pentru a-ți prezenta produsele și serviciile, punându-le în lumina reflectoarelor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri. Astfel, nu doar că îți vei consolida reputația în domeniu, dar vei avea și oportunitatea de a întări relațiile existente și de a stabili noi parteneriate strategice.

Prezența ta la #ConstructAmbientExpo2024 nu este doar despre prezent, ci și despre viitor. Expoziția servește ca un catalizator pentru schimbările și inovațiile care vor defini peisajul construcțiilor în următorii ani. Fiind prezent aici, contribui la modelarea unui mediu în care comunitățile noastre vor beneficia de tehnologii de top, practici sustenabile și soluții creative.

Este o oportunitate de a te conecta cu lideri de opinie din industrie, de a învăța din experiențele altor profesioniști și de a împărtăși cunoștințele tale. Prin participarea la eveniment, nu doar că îți consolidezi poziția pe piață, dar ajuți și la crearea unui mediu propice pentru inovație și progres în sectorul construcțiilor și amenajărilor.

Alătură-te nouă la #ConstructAmbientExpo2024 și fii parte din transformarea și avansul continuu în domeniul construcțiilor!

Cei interesați pot contacta echipa de organizare pentru a afla care sunt condițiile de participare: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.costeniuc@romexpo.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.