Evenimentul PetExpo 2020 a fost amânat

Evenimentul PetExpo 2020 a fost amânat a fost amânat pentru o altă dată faţă de cea care era programat, şi anume 24 – 26 Aprilie 2020.

„Sperăm cu toată fiinţa noastră ca noi ca ţară şi noi ca Omenire să depăşim cât mai repede acest obstacol, mai ales dacă suntem solidari şi reducem la minimum contactul fizic cu alte persoane, şi chiar cu mediul exterior, însă continuăm să lucrăm adaptându-ne la condiţiile actuale.

Ne dorim şi suntem optimişti să organizăm PetExpo 2020 în Toamna acestui an şi să facem împreună cel mai frumos PetExpo de până acum, la o dată stabilită de comun acord cu ROMEXPO şi toţi cei care fac efortul comun pentru a fi în faţa voastră, a iubitorilor şi posesorilor de animale. Luăm în calcul şi posibilitatea de a amâna PetExpo direct pentru anul viitor, în aceeaşi perioadă de Primăvară, însă totul depinde de cum luptăm noi toţi cu COVID19 şi ce rezultate avem în acest sens.

Noi, echipa PetExpo, vă dorim să folosiţi perioada de carantină pentru a vă dezvolta şi a fi mai buni atunci când pericolul dispare. Va fi nevoie de oameni foarte buni pentru a reconstrui ce se distruge acum! Spor şi sănătate la toată lumea!!!”, spune echipa PetExpo într-un comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati